Άμεσα Ορατά Αποτελέσματα από την 1η κιόλας συνεδρία μόνο με το NEW LIFE.

Αν χρειάζεστε μία αισθητική επέμβαση ή απλή παρέμβαση αλλά την αναβάλλατε γιατί σκεφτόσασταν τον πόνο, τα έξοδα και τη μακρά σε διάρκεια αποθεραπεία, τότε θα πρέπει να γνωρίσετε τη συσκευή New Life.

Το New Life με την τεχνολογία Β.Ε.Α.Μ. πραγματοποιεί μη – επεμβατικές θεραπείες για ανάπλαση του προσώπου και σύσφιξη του δέρματος, χωρίς να χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Απλά και με άριστα αποτελέσματα από τη πρώτη κιόλας θεραπεία.

Το New Life χρησιμοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία Β.Ε.Α.Μ για να διεγείρει και να ενεργοποιήσει συγκεκριμένους μύες ή μυϊκές ομάδες. Η τεχνολογία Β.Ε.Α.Μ μιμείται τους φυσικούς παλμούς του σώματος που προκαλούν την σύσπαση των μυών.


Οι μύες με την εξειδικευμένη αυτή διέγερση τους βραχύνονται και οριοθετούνται συμπαρασύροντας μαζί τους τις μυοαπονευρωτικούς συνδέσμους που βρίσκονται άρρηκτα συνδεδεμένοι με το υποδόριο και δέρμα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος του ρυθμού μεταβολισμού του υποδορίου και ινοβλαστών του δέρματος, με αποτέλεσμα ένα τριπλό όφελος σύσφιξης και ανανέωσης μυών λίπους και δέρματος, έτσι ώστε να αποκτάται νεανική όψη σε σώμα και πρόσωπο.

 

Τεχνολογία B.E.A.M™

Η Βιολογική μηχανή που λέγεται Μυς και η Ασφαλής Τεχνολογία B.E.A.M™

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια μηχανή η οποία οφείλει την κίνηση της στους μύες.

Το μυϊκό σύστημα αποτελείται από 600 μύες οι οποίοι προδίδουν το 40 – 60% του βάρους ενός ατόμου. Εξασκώντας το σύστημα αυτό έχουμε καύση του λίπους και συνεπώς ένα υγείες και όμορφο σώμα και αντίστοιχα ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση.

Κάθε μυς αποτελείται από χιλιάδες έως και εκατομμύρια μυϊκές ίνες που συστέλλονται με την επίδραση ενός ηλεκτρικού ερεθίσματος που φέρεται με μια νευρική ίνα στον μυ. Το ερέθισμα για τη συστολή είναι ένα βιο-ηλεκτρικό σήμα (νευρική ώση).

Μόλις το σήμα φτάσει στην τελική κινητική πλάκα της μυϊκής ίνας απελευθερώνεται από την απόληξη του νευρικού κλωνιού μια νευροδιαβιβαστική ουσία. Αυτή η ουσία μέσα σε χρόνο μικρότερο του ενός χιλιοστού του δευτερόλεπτου επιδρά στην κυτταρική μεμβράνη της μυϊκής ίνας και την διεγείρει.

Με την σειρά της η βιο-ηλεκτρική αυτή διεργασία επιδρά στα σημεία των μυϊκών ινιδίων όπου τα δυο είδη των μικκυλίων γειτονεύουν μεταξύ τους και προκαλεί τη σύνδεση τους, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιείται η διάσπαση ΑΤΡ προς ADP και φωσφορική ρίζα και η ενέργεια που απελευθερώνεται με τον τρόπο αυτό χρησιμοποιείται για την κάμψη του μυός.

Μετά την διαδικασία αυτή η μυϊκή ίνα μεταπίπτει σε κατάσταση ηρεμίας, δηλαδή σταματά να συστέλλεται.

Η τεχνολογία B.E.A.M™ βασίζεται σε παραμέτρους μικρο-ρεύματος και στον συνδυασμό 14 διαφορετικών τύπων κυμάτων ρεύματος που ενεργοποιούν την διαδικασία αυτή επιταχύνοντας την βιο-ηλεκτρική διεργασία του σώματος μας με φυσικό τρόπο αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό.

 

Τι αισθάνεστε κατά τη διάρκεια θεραπείας με το New Life

Η θεραπεία με New Life στο πρόσωπο και στο σώμα μπορεί να συγκριθεί σαν αίσθημα με ένα αναζωογονητικό μασάζ και την ευεξία που ακολουθεί μία έντονη προπόνηση στο γυμναστήριο, χωρίς να μεσολαβεί το κοπιαστικό κομμάτι της προπόνησης.

Οι μύες του προσώπου και του σώματος δυναμώνουν αμέσως και το χαλαρό δέρμα γίνεται αμέσως πιο σφιχτό. Μια τυπική θεραπεία διαρκεί από 30-60 λεπτά.

Κάθε θεραπεία ενεργοποιεί διαφορετικές μυικές ομάδες ταυτόχρονα παρέχοντας στο σώμα μία ολοκληρωμένη άσκηση. Μία σειρά από 6 έως 12 θεραπείες συνιστώνται για αποτελέσματα διαρκείας. Μπορούν να γίνονται τρεις θεραπείες την εβδομάδα, πράγμα το οποίο σε έναν ταχύτατο ρυθμό μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του προσώπου και του σώματος μας σε νεανική, μόλις σε δύο έως τέσσερις εβδομάδες.

Ενδείξεις New Life

 • Περιμετρική μείωση πόντων
 • Διαμόρφωση σώματος
 • Αδυνάτισμα και σύσφιξη
 • Lifting προσώπου
 • Λείανση ρυτίδων
 • Ακμή – Πανάδες – Δυσχρωμίες
 • Virtual μεσοθεραπεία προσώπου – σώματος
 • Ανόρθωση στήθους και γλουτών
 • Λεμφικό μασάζ
 • Κυτταρίτιδα
 • Ανακούφιση πόνου
 • Virtual βελονισμός